Lions Charter Chevron og Chevron merker utdelt

Publisert av Jarl Limstrand den 08.05.22. Oppdatert 03.06.22.

Arne Munkeby og Paul Ivar Ertsaas fikk Chevron merke for 15 år sammenhengende medlemskap i LC Levanger.
Tore Lien fikk Chevron merke for 45 år sammenhengende i LC Levanger.
Chartermedlem Jarl Limstrand fikk sitt Charter Chevron merke for 50 år medlemskap i Lions. Han er chartermedlem fra LC Korgen, men har vært medlem av LC Levanger de siste årene.

Det var president Jørgen Due som overrakte Lions Clubs Internasjonale oppmerksomhet som påminnelse for milepæler disse medlemmer hadde nådd.

Lions Clubs International feirer medlemmers jubileer som en påminnelse om milepælene i livene våre. Vår hjelpeinnsats har skapt ringer i vannet og gjort en forskjell i livene til mange mennesker og gitt oss muligheten til å feire, huske og fortsette å la vår lidenskap for hjelpearbeid skinne gjennom. Vi bidrar med hjelp fra hjertet og sammen gjør vi verden til et bedre sted for alle andre.